H-1031 Budapest, Rozália utca 76-78, tel: +36(1)454-1610, fax: 36(1)242-1534, e-mail: info@bedbreakfast.hu


Szentendre: festői kistelepülés, igazi művésztelep. Hangulatos utcák, művészgalériák és éttermek csábítják a turistákat néhány romantikus óra eltöltésére.

Hajógyári sziget: Minden év nyarán itt rendezik meg a hazai „Woodstock”-ként is emlegetett Szigetfesztivált, mely Európa egyik jelentős zenei fesztiválja. A hazai és nemzetközi zenei és egyéb művészeti műfaj színe-java képviseli magát az egyhetes rendezvénysorozaton. Igazi csemege fiataloknak és felnőtteknek!

Római-part: A Duna hangulatos Római-parti szakasza a szállodától néhány perces sétával elérhető, ahol egymás mellett sorakoznak az egyesületek csónakházai, és kajakot, kenut szinte bármelyikben bérelhetnek. Ezenkívül a közelben találhatóak Budapest népszerű strandjai (Római- Pünkösdfürdő, Csillaghegy) és egyéb sportpályái (fitnesz termeken kívül teniszezési és lovaglási lehetőséggel)

Aquincum múzeum és romkert: Európa harmadik legnagyobb összefüggő romkertje, mely a 2000 éves római időkből maradt fenn. A rómaiak által alapított polgárváros, egy római villa és mellett a múzeumban igen értékes római kori leletek a régészet és történelem iránt érdeklődő látogatók. www.aquincum.hu